SuomiEnglantiVenäjä

Koska vapaa-ajanasunto on käytettävissä: Vapaa-ajanasunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Asunnon avain annetaan PKR:n osoittamasta paikasta Punkaharjulta, ellei toisin sovita.

Asiakkaalla on käytössään kohteessa 1 avain, joka jätetään lähtiessä asunnon pöydälle. Asunnon varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimesta. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Liinavaatteet, roskat, loppusiivous: Asuntojen majoitushintaan kuuluu vapaa käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät lisäksi varausdokumenteissa mainitut varusteet.

Liinavaatteet: Liinavaatteista peritään lisämaksu 15 €/hlö.

Siivous: Huolehdithan huoneiston siisteydestä. Odotamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista:

  • Roskien vienti

  • Astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys)

  • Tavaroiden paikoilleen asettaminen

Vuokrauksen päätyttyä edellytämme asunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä. Mikäli varauksen päättyessä huoneiston siisteys ei vastaa edellä esitettyä veloitetaan loppusiivouksen lisäksi erillisenä lisäveloituksena 90 €.

Tupakointi, lemmikit, löytötavarat: Tupakointi ei ole sallittu sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 200 €  tuuletusmaksu. Lemmikkien tuonti asuntoihin on ehdottomasti kielletty. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 100 €/vrk/lemmikki lisämaksu käteisenä (ks. varausehdot).

PKR ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia- tms. ongelmista asiakkaille. Löytötavarat (arvo yli 20 euroa) toimitetaan paikalliselle poliisille, josta niitä voi tiedustella. Ne löytötavarat, joita poliisi ei ota vastaan (arvo alle 20 euroa) hävitetään siivouksen yhteydessä.

Henkilömäärä: Vapaa-ajanasunnon suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin asunnoissa olevien vuoteiden määrä. Huomioithan, että henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä, eikä sitä saa ylittää. Ylimääräisistä henkilöistä peritään  60 €/hlö/vrk lisämaksu käteisenä.

Lähin kauppa: Lähimmät kaupat ovat Punkaharjun taajamassa 8 km päässä. Parikkalasta (14 km päässä) löytyy myös monipuolisia liikkeitä. 

Punkaharjun Kultaranta