SuomiEnglantiVenäjä
Punkaharjun Kultaranta Oy

Koska loma-asunto on käytettävissä: Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Asunnon avain annetaan PKR:n osoittamasta paikasta Punkaharjulta, ellei toisin sovita.

Asiakkaalla on käytössään kohteessa 1 avain, joka jätetään lähtiessä loma-asunnon pöydälle, ellei ole muuta ohjetta. Loma-asunnon varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimesta. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Liinavaatteet, roskat, loppusiivous: Loma-asuntojen majoitushintaan kuuluu vapaa käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät lisäksi varausdokumenteissa mainitut varusteet.

Liinavaatteet: Liinavaatteista peritään lisämaksu 10€/hlö.

Siivous: Huolehdithan huoneiston siisteydestä. Odotamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista:

  • Roskien vienti

  • Astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys)

  • Tavaroiden paikoilleen laittaminen

Vuokrauksen päätyttyä edellytämme loma-asunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä. Mikäli varauksen päättyessä huoneiston siisteys ei vastaa edellä esitettyä veloitetaan loppusiivouksen lisäksi erillisenä lisäveloituksena 90 €.

Tupakointi, lemmikit, löytötavarat: Tupakointi ei ole sallittu loma-asunnossa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 200 €  tuuletusmaksu. Lemmikkien tuonti loma-asuntoihin on ehdottomasti kielletty. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 100€/vrk/lemmikki lisämaksu käteisenä (ks. varausehdot).

PKR ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille. Löytötavarat (= arvo yli 20 euroa) toimitetaan paikalliselle poliisille, josta niitä voi tiedustella. Ne löytötavarat, joita poliisi ei ota vastaan (= arvo alle 20 euroa) hävitetään siivouksen yhteydessä.

Henkilömäärä: Loma-asunnon suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin loma-asunnoissa olevien vuoteiden määrä. Huomioitahan, että henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä. Henkilömäärää ei saa ylittää. Ylimääräisistä henkilöistä peritään  60€/hlö/vrk lisämaksu käteisenä.

Lähin kauppa: Lähin kauppa on Punkaharjulla vain 8 km päässä. Parikkalasta (14 km päässä) löytyy myös useita hyvinvarusteltuja liikkeitä. S-market, K-Market ravintola, auki 24 h (ABC -huoltoasema Särkisalmi + Sale myymälä) on vain 8 km päässä Parikkalan suuntaan.

Punkaharjun Kultaranta

 

NettiTieto Oy